Mr. Renate Kunst,

beëdigd in 1985. Na de stageperiode heb ik mij gespecialiseerd  in het personen- en familierecht en arbeidsrecht. Ik treed op als advocaat en als mediator. Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

 

  • Personen- en Familierecht

In het familierecht gaat het om zaken als echtscheiding, echtscheidingsbemiddeling, kinder- en partneralimentatie, ouderlijk gezag, zorg- en contactregeling en verdelingszaken, zowel na echtscheiding als van nalatenschappen. Ik ben gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator en lid van de VFAS (vfas.nl) (Vereniging van Familierecht Advocaten en - Scheidingsbemiddelaars) en MfN geregistreerd mediator (MfN.nl)

 

  • Arbeidsrecht

Mijn arbeidsrechtelijke praktijk bestaat voornamelijk uit ontslag- en ontbindingszaken en loonvorderingen. De ene keer kom ik op voor de belangen van de werkgever, de andere keer voor de belangen van de werknemer.      

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.  Daarnaast behaal ik ieder jaar  intervisie en vaardigheden punten